Чотирьохтижневе меню на зимовий період 2022 року
СНІДАНОК
ОБІДИ ГПД
Меню для учнів з особливими дієтичними потребами
Анкетування батьків «Про якість харчування дітей у школі»
Приклади страв, які готують у закладі


Організація харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти
Відповідно до пункту 1.4 наказу МОЗ України і МОН України від 15.08.2006 №620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах”: заборонено замовляти, приймати та використовувати м’ясо та яйця водоплавної птиці, м’ясні обрізки, субпродукти (діафрагму, кров, легені, нирки, голови тощо), за винятком печінки та язика, а також свинину жирну, свинячі баки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, натуральну каву, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь-якої іншої сировини (риби, морепродуктів тощо). Заборонити використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.
Відповідно до СанПиН 42-123-4117-86 “Условия, сроки хранения особо скоропортящихся продуктов”>>
Відповідальна особа за організацію харчування учнів заступник директора з НВР Снігур М.П. (наказ від _20.03.2018__ № _172___)
Сестра медична – Вишнякова Л.П.
Працівники їдальні
Працівники харчоблоку:
Здановіч Надія Іванівна (кухар);
Бабенко Юлія Григорівна (кухар);
Сергієнко Тамара Павлівна (кухар);
Нагорна Тетяна Миколаївна (підсобний робітник);
Красна Лариса Іванівна (комірник);
Техпрацівники, залучені до роботи в їдальні:
Семенцова Тетяна Іванівна (прибиральник службових приміщень);
Придуха Валентина Петрівна (прибиральник службових приміщень).
Сестра медична – Косинець Л.М.
Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням – 578+ 110 (ГПД).
Із них:
– 478 учнів 1-4 класів,
– 110 учнів групи продовженого дня,
– 57 учнів, батьки яких є захисниками України,
– 1 учень, батьки яких воювали на території інших держав,
– 2 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,
– 10 учнів з малозабезпечених сімей,
– 7 дітей-інвалідів.
Кількість учнів, якім організовано дієтичним харчуванням – _3_
Вартість харчування:
сніданок учнів 1-4 класів – 8 грн.
сніданок учнів пільгових категорій – 14 грн.
обід учнів групи продовженого дня – 14 грн.
обід учнів пільгових категорій – 14 грн.
Обладнання харчоблоку:
- Посудомийна машина ММУ- 1 шт.
- Овочерізка МКІ -250 – 1 шт.
- М’ясорубка МІМ-30- 1 шт.
- Холодильна шафа ШХ -1,2 – 2 шт.
- Холодильна шафа ШХ -0,8 -1 шт.
- Тістомісильна машина ТММ- 1М – 1 шт.
- Привід універсальний ПУ 0,6 – 1 шт.
- Бойлер Gorenie – 1 шт.
- Плита електрична ПЕСМ-0,4- – 1 шт.
- Котел електричний КПЕ-160 – 1 шт.
- Шафа жарочна ШЖСМ-3М – 1 шт.
- Холодильна шафа POLAIR- 1 шт.
- Електросковорода електрична СЕ-30 – 1 шт.
14.Морозильна камера -1 шт.
15.Шафа пекарська ШП-3-1 шт.
16.Електром’ясорубка ТМ-12М-1 шт.
17.Плита електрична промислова ПЕ-4 – 1 шт.
18.Плита електрична промислова ПЕД-4 – 1 шт.
Постачальники продуктів харчування:
- ФОП Новіков Дмитро Вікторович – сир твердий, сир кисломолочний, масло вершкове, сметана.
- ФОП Коваленко Марина Сергіївна – м’ясні продукти, риба.
- ТОВ «Сумська паляниця» – хліб.
- ФОП Оломпієва Яна Миколаївна – цукор, сік, олія, спеції, кондитерські вироби, молоко згущене, фрукти, картопля, горошок зелений, ікра кабачкова, паста томатна, яйця.
- ФОП Безкоровайний Роман Сергійович – овочі, крупи, борошно.
- ФОП Глущенко Володимир Миколайович – ковбаса.