Чотирьохтижневе меню на зимовий період 

 

 

РІШЕННЯ

Рішення СМР про вартість харчування від  25 січня  2023  року  

 

Анкетування батьків «Про якість харчування дітей у школі»

Завантажити (DOCX, Невідомий)

Приклади страв, які готують у закладі

  

Організація харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти

Відповідно до наказу МОЗ Украхїни і МОН України від 01.06.2005 №242/329 “Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах”:

Відповідно до пункту 1.4 наказу МОЗ України і МОН України від 15.08.2006 №620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах”: заборонено замовляти, приймати та використовувати м’ясо та яйця водоплавної птиці, м’ясні обрізки, субпродукти (діафрагму, кров, легені, нирки, голови тощо), за винятком печінки та язика, а також свинину жирну, свинячі баки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, натуральну каву, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь-якої іншої сировини (риби, морепродуктів тощо). Заборонити використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.

Відповідно до СанПиН 42-123-4117-86 “Условия, сроки хранения особо скоропортящихся продуктов”>>

Відповідальна особа за організацію харчування учнів заступник  директора  з  НВР  Снігур М.П. (наказ від _20.03.2018__  № _172___)

 

Сестра медичнаВишнякова Л.П.

 

Працівники їдальні

 

Працівники  харчоблоку:

Здановіч Надія Іванівна                        (кухар);

Бабенко Юлія Григорівна                      (кухар);

Сергієнко Тамара Павлівна                 (кухар);

Нагорна Тетяна Миколаївна               (підсобний робітник);

Красна Лариса Іванівна                        (комірник);

Техпрацівники, залучені до роботи в їдальні:

Семенцова Тетяна Іванівна           (прибиральник службових приміщень);

Придуха Валентина Петрівна        (прибиральник службових приміщень).

 

Сестра медичнаКосинець Л.М.

 

Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням – 578+ 110 (ГПД).

Із них:

–  478 учнів 1-4 класів,

–  110  учнів групи продовженого дня,

–  57 учнів, батьки яких є захисниками України,

–     учень, батьки яких воювали на території інших держав,

–  сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,

10  учнів з малозабезпечених сімей,

7   дітей-інвалідів.

 

Кількість учнів, якім організовано дієтичним харчуванням – _3_

Вартість харчування:

сніданок учнів 1-4 класів – 8  грн.

сніданок учнів пільгових категорій – 14 грн.

обід учнів групи продовженого дня – 14 грн.

обід учнів пільгових категорій – 14 грн.

 

Обладнання  харчоблоку:

  1. Посудомийна  машина  ММУ- 1 шт.
  2. Овочерізка МКІ -250 – 1 шт.
  3. М’ясорубка МІМ-30- 1 шт.
  4. Холодильна шафа ШХ -1,2 – 2 шт.
  5. Холодильна шафа ШХ -0,8 -1 шт.
  6. Тістомісильна машина  ТММ-  1М – 1 шт.
  7. Привід універсальний  ПУ 0,6  – 1 шт.
  8. Бойлер Gorenie  – 1 шт.
  9. Плита електрична ПЕСМ-0,4- – 1 шт.
  10. Котел електричний КПЕ-160   – 1 шт.
  11. Шафа жарочна  ШЖСМ-3М – 1 шт.
  12. Холодильна шафа  POLAIR- 1 шт.
  1. Електросковорода електрична СЕ-30   – 1 шт. 

14.Морозильна камера  -1 шт.

15.Шафа пекарська  ШП-3-1 шт.

16.Електром’ясорубка   ТМ-12М-1 шт.

17.Плита електрична промислова    ПЕ-4  – 1 шт.

18.Плита електрична промислова    ПЕД-4  – 1 шт.

 

Постачальники продуктів харчування:

  1. ФОП Новіков Дмитро Вікторович – сир твердий, сир кисломолочний, масло вершкове, сметана.
  2. ФОП Коваленко Марина Сергіївна – м’ясні продукти, риба.
  3. ТОВ «Сумська паляниця» – хліб.
  4. ФОП Оломпієва Яна Миколаївна – цукор, сік, олія, спеції, кондитерські вироби, молоко згущене, фрукти, картопля, горошок зелений, ікра кабачкова, паста томатна, яйця.
  5. ФОП Безкоровайний Роман Сергійович – овочі, крупи, борошно.
  6. ФОП Глущенко Володимир Миколайович – ковбаса.