Завантажити (DOCX, 41KB)

Рішення СМР про вартість харчування 2020 рік 

Циклічне  меню

для учнів

на 2020-2021 навчальний рік

  •  

  

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

 

І-ІІІ тиждень

І   день

                   Сніданок

 

Яйце варене

40

5,1

4,6

0,3

63

 

Запіканка сирна

зі сметаною т/о

100

30

17,3

12,5

32,8

317

228

 

Какао з молоком

200

3,7

3,9

25,4

153

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

30,1

28,2

83,2

882

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Суп з ячною крупою та томатами

250

2,5

2,6

16,8

102

 

Кебаб з сиром

75

14,6

11,0

2,5

171

 

Макарони відварені

з маслом

120

5

5,8

4,4

4

30,1

186

37

 

Компот з сухофруктів

200

0,4

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

26,75

27,68

124,04

732,8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     ІІ   день

Сніданок

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Курка з паприкою

75

10,5

10,6

0,4

118

 

Каша ячна з маслом

100/5

      11,5

4,5

15,5

181

 

Чай з цукром

200

3,7

3,9

25,4

153

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

25.55

      26.58

116

795,0

 

 

 

 

 

 

 

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Борщ  з картоплею

250

2,7

5,4

14,0

114

 

Оладки з печінки

90

9,8

10,9

8,9

133

 

Пюре картопляне

з маслом

100

5

2,5

3,9

4,1

26,9

153

37

 

Сік фруктовий

200

0,4

2,1

86

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

18,85

29,88

96,24

644,8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

Вар-тість

ІІІ   день

Сніданок

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9,0

41

 

Хек запечений

75

16,6

10,5

3,5

224

 

Рис відварений

з маслом

150

5

3,2

5,6

4,1

23,3

157

60

 

Чай з цукром

200

0,1

15

60

 

Фрукти

150

2,0

30

172,5

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

26,65

25.78

114

814,3

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Суп з сочевицею

250

2,5

4,4

15,8

113

 

Плов зі свинини

100/50

13,4

11,3

28,2

270,0

 

Компот з сухофруктів

200

0,4

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

19,75

21,68

97,7

620

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ІV  день

 

Сніданок

Овочі свіжі, тушковані,салат

50

0,8

5,1

9

41

 

Болоньезе

 

9,9

18,4

2,0

270,0

 

Каша гречана

з маслом

100

5

5,8

4,4

4,1

30,1

186

37

 

Чай з цукром

200

3,3

3,8

24,8

142

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

25,4

50,9

91,9

828

 

                                                                    Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Суп гороховий

250

8,4

4,7

20

158

 

Котлети з яловичини

60

10,5

10,6

0,4

128

 

Каша ячна  з маслом

100

5

3,7

3,3

4,1

23,7

140

3,7

 

Компот з сухофруктів

200

0,4

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

26,45

28,28

97,74

   700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

Вар-тість

V день

 

                                                              Сніданок

Овочі свіжі, тушковані,салат

50

0,8

5,1

9

41

 

Ковбасні вироби відварені

65

12

13

10

260

 

Каша вівсяна з маслом

100/5

3,7

       3,3

23,7

177

 

Чай з цукром

200

0,1

4,1

15

60

 

Фрукти

120

2

31

135

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

22,6

32,7

85,8

794

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані,салат

50

0,8

5,1

9,0

41

 

Щі зі свіжої капусти

250

2

5,3

9,6

95

 

Шніцель зі свинини

75

11,5

      26,8

3,3

301

 

Рис

120

5,8

4,4

30,1

186

 

Сік фруктовий

200

0,4

2,1

86,0

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

31,15

42,08

70,54

790,0

 

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

 

ІІ-ІV тиждень

І   день

                   Сніданок

 

Яйце варене

40

5,1

4,6

0,3

63

 

Сирники зі сметаною

100

30

17,3

12,5

20

32,8

317

228

 

Какао з молоком

200

3,7

3,9

25,4

153

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

30,1

28,2

83,2

882

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9,0

41

 

Суп пшоняний

250

1,9

4,4

10,7

91

 

Оладки з печінки

та маслом

50

10,1

10,2

13

185

 

Картопляне пюре з маслом,з буряк. соком

100

5

2,2

0,4

4,1

15,5

104

37

 

Чай з цукром

200

0,4

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

Фрукти

150

2

30

154

 

 

 

20,05

24,68

122,4

815,0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                     ІІ   день

Сніданок

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Котлети з курки з маслом

60

11,8

12,2

9,8

185,0

 

Макарони

з маслом

100

5

2,5

4,1

3,9

26,9

133

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

Сік фруктовий

200

0,4

2,1

86

 

Печиво

60

12

15,7

74,4

240

 

 

 

27,25

    26,88

114,94

798,8

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Борщ полтавський зі сливовим варенням

250

2,7

5,4

14

124

 

Хек смажений

60

5

13,1

0,1

15

60

186

 

Каша гречана

125

5,8

4,4

30,1

37

 

Компот з родзинок

200

0,4

4,1

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

Фрукти

150

2

30

154

 

 

 

27,55

31,48

144,84

955,8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

Вар-тість

ІІІ   день

 

Сніданок

 

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Риба з овочами

75

18,1

10,2

13

195

 

Рис відварений

з маслом

100

5

2,5

3,9

4,1

26,9

153

37,0

 

Чай з цукром

200

0,1

15

    60

 

Фрукти

150

2

30

154

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

19,5

30,5

118,6

751

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Суп картопляний з гарбузом

250

12,5

25,6

26,7

102

 

Пиріг пастуший

150

     13,18

15.02

7,64

318,33

 

Кавовий напій з цукром

200

3,3

3,3

24,8

142

 

Хліб житній

 

 

 

 

 

 

 

 

18,9

30,6

110,9

863

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                               ІV  день

Сніданок

 

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Яловичина тушкована

50/20

11,5

26,8

3,3

301

 

Пюре картопляне

120

2,9

3,6

16,2

109

 

Кавовий напій з молоком

200

3,3

3,3

24,8

142

 

Фрукти

150

2

30

154

 

Хліб житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

24,5

46

108

868

 

                                                                      Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Розсольник

250

3,8

4,8

15,8

118

 

Плов із яловичини

50/100

13,7

26,9

27,2

380,0

 

Чай з цукром

200

0,1

15

60

 

Хліб пшеничний

40

2,65

4,8

16

81

 

Фрукти

150

2

30

154

 

 

 

23,05

      37,28

113

834,0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Найменування страв 

Вихід

Білки

Жири

Вугле-води

Калорій-ність

Вар-тість

V  день

 

Сніданок

 

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Ковбасні вироби відварені

65

5,8

4,4

8,7

267

 

Каша гречана

з маслом

120

5

3,2

5,6

4,1

23,3

157

37

 

Чай з цукром

200

0,1

15

60

 

Фрукти

150

2

30

154

 

Хліб  житній

60

4

7,2

24,7

121

 

 

 

23,05

37,28

113

 

 

Обід

Овочі свіжі, тушковані

50

0,8

5,1

9

41

 

Суп овочевий

250

2,5

4,4

15,8

113

 

Риба смажена

40

8,3

5,25

1,75

114

 

Картопля запечена з куркумою

150

5

3,2

5,6

4,1

23,3

157

 

Компот з родзинками

200

0,4

28,2

115

 

Хліб житній

40

2,65

0,48

16,44

80,8

 

 

 

17,85

24,93

94,49

709

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організація харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти

Відповідно до наказу МОЗ Украхїни і МОН України від 01.06.2005 №242/329 “Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах”:

Відповідно до пункту 1.4 наказу МОЗ України і МОН України від 15.08.2006 №620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах”: заборонено замовляти, приймати та використовувати м’ясо та яйця водоплавної птиці, м’ясні обрізки, субпродукти (діафрагму, кров, легені, нирки, голови тощо), за винятком печінки та язика, а також свинину жирну, свинячі баки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, натуральну каву, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь-якої іншої сировини (риби, морепродуктів тощо). Заборонити використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.

Відповідно до СанПиН 42-123-4117-86 “Условия, сроки хранения особо скоропортящихся продуктов”>>

 

Відповідальна особа за організацію харчування учнів заступник  директора  з  НВР  Снігур М.П. (наказ від _20.03.2018__  № _172___)

 

Сестра медичнаВишнякова Л.П.

 

Працівники  харчоблоку:

Здановіч Н.І.                             (кухар);

Бабокало О. М.                         (кухар);

Сергієнко Т.П.                          (кухар);

Нагорна Т.М.               (підсобний робітник);

Красна Л.І.                       (комірник);

Техпрацівники, залучені до роботи в їдальні:

Семенцова Т.І.            (прибиральник службових приміщень);

Придуха В.П.               (прибиральник службових приміщень).

Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням –670+ 119 (ГПД).

Кількість учнів, які охоплені буфетним харчуванням -335

Із них:

–  467 учнів 1-4 класів,

–  538  учні 5-11 класів,

–  119  учнів групи продовженого дня,

–  62 учнів, батьки яких беруть, брали участь у проведенні АТО,

_ 1     учень, батьки яких загинули в  АТО,

–     учнів, батьки яких є учасниками бойових дій  на території інших держав,

–  0   учнів, батьки яких загинули або отримали тілесні ушкодження під час Революції гідності,

сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,

22  учнів з малозабезпечених сімей,

9   дітей-інвалідів.

4  діти – чорнобильці

 

Кількість учнів, якім організовано дієтичним харчуванням – _11_ (стіл №_5_).

 

Вартість харчування:

сніданок учнів 1-4 класів – 14  грн.

сніданок учнів 5-6 класів – ­­­ 8 грн.

буфетне харчування 7-11 класів – 6 грн.

сніданок учнів пільгових категорій – 14 грн.

обід учнів групи продовженого дня – 14 грн.

обід учнів пільгових категорій – 14 грн.

Електрообладнання харчоблоку:

Холодильні шафи  – 4 шт.

Овочерізка -1 шт.

М’ясорубка – 2 шт.

Тістомісильна машина – 1 шт.

Електрокотел (на160 л ) – 1 шт.

Електороплити – 3 шт. (1 – нова)

Електросковорода  – 1 шт.- нова

Універсальний привід – 1 шт.

  Посудомийна машина – 1 шт.

Жарочна шафа 2 шт.

Постачальники продуктів харчування:

ФОП «Коваленко А.М.» (м’ясо яловичини, м’ясо свинини, печінка яловича, філе куряче)

ФОП «Лубенський С.А.» (ковбаса, масло вершкове, яйця, риба с/м, капуста та огіри квашені )

ФОП «Безкоровайна В.О.» (борошно, цукор, крупа гречана. рис, крупа пшенична, пшоно, макарони, олія, соки, паста томатна, повидло)

ТОВ «Бала Л.В.» (хліб)

ФОП «Нікітін С.П» (молоко, сметана, сир кисломолочний, сир твердий)

ФОП «Ведмедь Н.М. » (овочі, фрукти)