Рішення СМР про вартість харчування 2020 рік
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
|
І-ІІІ тиждень |
||||||
І день |
||||||
Сніданок |
|
|||||
Яйце варене |
40 |
5,1 |
4,6 |
0,3 |
63 |
|
Запіканка сирназі сметаною т/о |
100 30 |
17,3 – |
12,5 – |
32,8 – |
317 228 |
|
Какао з молоком |
200 |
3,7 |
3,9 |
25,4 |
153 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
30,1 |
28,2 |
83,2 |
882 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Суп з ячною крупою та томатами |
250 |
2,5 |
2,6 |
16,8 |
102 |
|
Кебаб з сиром |
75 |
14,6 |
11,0 |
2,5 |
171 |
|
Макарони відвареніз маслом |
120 5 |
5,8 – |
4,4 4 |
30,1 – |
186 37 |
|
Компот з сухофруктів |
200 |
0,4 |
– |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
26,75 |
27,68 |
124,04 |
732,8 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ІІ день |
||||||
Сніданок |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Курка з паприкою |
75 |
10,5 |
10,6 |
0,4 |
118 |
|
Каша ячна з маслом |
100/5 |
11,5 |
4,5 |
15,5 |
181 |
|
Чай з цукром |
200 |
3,7 |
3,9 |
25,4 |
153 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
25.55 |
26.58 |
116 |
795,0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Борщ з картоплею |
250 |
2,7 |
5,4 |
14,0 |
114 |
|
Оладки з печінки |
90 |
9,8 |
10,9 |
8,9 |
133 |
|
Пюре картопляне з маслом |
100 5 |
2,5 – |
3,9 4,1 |
26,9 – |
153 37 |
|
Сік фруктовий |
200 |
0,4 |
– |
2,1 |
86 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
18,85 |
29,88 |
96,24 |
644,8 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
Вар-тість |
ІІІ день |
||||||
Сніданок |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9,0 |
41 |
|
Хек запечений |
75 |
16,6 |
10,5 |
3,5 |
224 |
|
Рис відварений з маслом |
150 5 |
3,2 – |
5,6 4,1 |
23,3 – |
157 60 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,1 |
– |
15 |
60 |
|
Фрукти |
150 |
2,0 |
– |
30 |
172,5 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
26,65 |
25.78 |
114 |
814,3 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Суп з сочевицею |
250 |
2,5 |
4,4 |
15,8 |
113 |
|
Плов зі свинини |
100/50 |
13,4 |
11,3 |
28,2 |
270,0 |
|
Компот з сухофруктів |
200 |
0,4 |
– |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
19,75 |
21,68 |
97,7 |
620 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ІV день |
|
|||||
Сніданок |
||||||
Овочі свіжі, тушковані,салат |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Болоньезе |
|
9,9 |
18,4 |
2,0 |
270,0 |
|
Каша гречаназ маслом |
100 5 |
5,8 – |
4,4 4,1 |
30,1 – |
186 37 |
|
Чай з цукром |
200 |
3,3 |
3,8 |
24,8 |
142 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
25,4 |
50,9 |
91,9 |
828 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Суп гороховий |
250 |
8,4 |
4,7 |
20 |
158 |
|
Котлети з яловичини |
60 |
10,5 |
10,6 |
0,4 |
128 |
|
Каша ячна з маслом |
100 5 |
3,7 – |
3,3 4,1 |
23,7 – |
140 3,7 |
|
Компот з сухофруктів |
200 |
0,4 |
– |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
26,45 |
28,28 |
97,74 |
700 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
Вар-тість |
V день |
|
|||||
Сніданок |
||||||
Овочі свіжі, тушковані,салат |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Ковбасні вироби відварені |
65 |
12 |
13 |
10 |
260 |
|
Каша вівсяна з маслом |
100/5 |
3,7 |
3,3 |
23,7 |
177 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,1 |
4,1 |
15 |
60 |
|
Фрукти |
120 |
2 |
– |
31 |
135 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
22,6 |
32,7 |
85,8 |
794 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані,салат |
50 |
0,8 |
5,1 |
9,0 |
41 |
|
Щі зі свіжої капусти |
250 |
2 |
5,3 |
9,6 |
95 |
|
Шніцель зі свинини |
75 |
11,5 |
26,8 |
3,3 |
301 |
|
Рис |
120 |
5,8 |
4,4 |
30,1 |
186 |
|
Сік фруктовий |
200 |
0,4 |
– |
2,1 |
86,0 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
31,15 |
42,08 |
70,54 |
790,0 |
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
|
ІІ-ІV тиждень |
||||||
І день |
||||||
Сніданок |
|
|||||
Яйце варене |
40 |
5,1 |
4,6 |
0,3 |
63 |
|
Сирники зі сметаною |
100 30 |
17,3 – |
12,5 20 |
32,8 – |
317 228 |
|
Какао з молоком |
200 |
3,7 |
3,9 |
25,4 |
153 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
30,1 |
28,2 |
83,2 |
882 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9,0 |
41 |
|
Суп пшоняний |
250 |
1,9 |
4,4 |
10,7 |
91 |
|
Оладки з печінкита маслом |
50 |
10,1 |
10,2 |
13 |
185 |
|
Картопляне пюре з маслом,з буряк. соком |
100 5 |
2,2 – |
0,4 4,1 |
15,5 – |
104 37 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,4 |
– |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
|
|
20,05 |
24,68 |
122,4 |
815,0 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ІІ день |
||||||
Сніданок |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Котлети з курки з маслом |
60 |
11,8 |
12,2 |
9,8 |
185,0 |
|
Макарони з маслом |
100 5 |
2,5 4,1 |
3,9 – |
26,9 – |
133 – |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
Сік фруктовий |
200 |
0,4 |
– |
2,1 |
86 |
|
Печиво |
60 |
12 |
15,7 |
74,4 |
240 |
|
|
|
27,25 |
26,88 |
114,94 |
798,8 |
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Борщ полтавський зі сливовим варенням |
250 |
2,7 |
5,4 |
14 |
124 |
|
Хек смажений |
60 5 |
13,1 0,1 |
– |
15 |
60 186 |
|
Каша гречана |
125 |
5,8 – |
4,4 |
30,1 – |
37 |
|
Компот з родзинок |
200 |
0,4 |
4,1 |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
|
|
27,55 |
31,48 |
144,84 |
955,8 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
Вар-тість |
ІІІ день |
|
|||||
Сніданок |
|
|||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Риба з овочами |
75 |
18,1 |
10,2 |
13 |
195 |
|
Рис відварений з маслом |
100 5 |
2,5 – |
3,9 4,1 |
26,9 – |
153 37,0 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,1 |
– |
15 |
60 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
19,5 |
30,5 |
118,6 |
751 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Суп картопляний з гарбузом |
250 |
12,5 |
25,6 |
26,7 |
102 |
|
Пиріг пастуший |
150 |
13,18 |
15.02 |
7,64 |
318,33 |
|
Кавовий напій з цукром |
200 |
3,3 |
3,3 |
24,8 |
142 |
|
Хліб житній |
|
|
|
|
|
|
|
|
18,9 |
30,6 |
110,9 |
863 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ІV день |
||||||
Сніданок |
|
|||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Яловичина тушкована |
50/20 |
11,5 |
26,8 |
3,3 |
301 |
|
Пюре картопляне |
120 |
2,9 |
3,6 |
16,2 |
109 |
|
Кавовий напій з молоком |
200 |
3,3 |
3,3 |
24,8 |
142 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
24,5 |
46 |
108 |
868 |
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Розсольник |
250 |
3,8 |
4,8 |
15,8 |
118 |
|
Плов із яловичини |
50/100 |
13,7 |
26,9 |
27,2 |
380,0 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,1 |
– |
15 |
60 |
|
Хліб пшеничний |
40 |
2,65 |
4,8 |
16 |
81 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
|
|
23,05 |
37,28 |
113 |
834,0 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Найменування страв |
Вихід |
Білки |
Жири |
Вугле-води |
Калорій-ність |
Вар-тість |
V день |
|
|||||
Сніданок |
|
|||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Ковбасні вироби відварені |
65 |
5,8 |
4,4 |
8,7 |
267 |
|
Каша гречаназ маслом |
120 5 |
3,2 – |
5,6 4,1 |
23,3 – |
157 37 |
|
Чай з цукром |
200 |
0,1 |
– |
15 |
60 |
|
Фрукти |
150 |
2 |
– |
30 |
154 |
|
Хліб житній |
60 |
4 |
7,2 |
24,7 |
121 |
|
|
|
23,05 |
37,28 |
113 |
|
|
Обід |
||||||
Овочі свіжі, тушковані |
50 |
0,8 |
5,1 |
9 |
41 |
|
Суп овочевий |
250 |
2,5 |
4,4 |
15,8 |
113 |
|
Риба смажена |
40 |
8,3 |
5,25 |
1,75 |
114 |
|
Картопля запечена з куркумою |
150 5 |
3,2 – |
5,6 4,1 |
23,3 |
157 |
|
Компот з родзинками |
200 |
0,4 |
– |
28,2 |
115 |
|
Хліб житній |
40 |
2,65 |
0,48 |
16,44 |
80,8 |
|
|
|
17,85 |
24,93 |
94,49 |
709 |
|
|
||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Організація харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти
Відповідно до пункту 1.4 наказу МОЗ України і МОН України від 15.08.2006 №620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах”: заборонено замовляти, приймати та використовувати м’ясо та яйця водоплавної птиці, м’ясні обрізки, субпродукти (діафрагму, кров, легені, нирки, голови тощо), за винятком печінки та язика, а також свинину жирну, свинячі баки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, натуральну каву, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь-якої іншої сировини (риби, морепродуктів тощо). Заборонити використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.
Відповідно до СанПиН 42-123-4117-86 “Условия, сроки хранения особо скоропортящихся продуктов”>>
Відповідальна особа за організацію харчування учнів заступник директора з НВР Снігур М.П. (наказ від _20.03.2018__ № _172___)
Сестра медична – Вишнякова Л.П.
Працівники харчоблоку:
Здановіч Н.І. (кухар);
Бабокало О. М. (кухар);
Сергієнко Т.П. (кухар);
Нагорна Т.М. (підсобний робітник);
Красна Л.І. (комірник);
Техпрацівники, залучені до роботи в їдальні:
Семенцова Т.І. (прибиральник службових приміщень);
Придуха В.П. (прибиральник службових приміщень).
Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням –670+ 119 (ГПД).
Кількість учнів, які охоплені буфетним харчуванням -335
Із них:
– 467 учнів 1-4 класів,
– 538 учні 5-11 класів,
– 119 учнів групи продовженого дня,
– 62 учнів, батьки яких беруть, брали участь у проведенні АТО,
_ 1 учень, батьки яких загинули в АТО,
– 4 учнів, батьки яких є учасниками бойових дій на території інших держав,
– 0 учнів, батьки яких загинули або отримали тілесні ушкодження під час Революції гідності,
– 3 сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,
– 22 учнів з малозабезпечених сімей,
– 9 дітей-інвалідів.
– 4 діти – чорнобильці
Кількість учнів, якім організовано дієтичним харчуванням – _11_ (стіл №_5_).
Вартість харчування:
сніданок учнів 1-4 класів – 14 грн.
сніданок учнів 5-6 класів – 8 грн.
буфетне харчування 7-11 класів – 6 грн.
сніданок учнів пільгових категорій – 14 грн.
обід учнів групи продовженого дня – 14 грн.
обід учнів пільгових категорій – 14 грн.
Електрообладнання харчоблоку:
Холодильні шафи – 4 шт.
Овочерізка -1 шт.
М’ясорубка – 2 шт.
Тістомісильна машина – 1 шт.
Електрокотел (на160 л ) – 1 шт.
Електороплити – 3 шт. (1 – нова)
Електросковорода – 1 шт.- нова
Універсальний привід – 1 шт.
Посудомийна машина – 1 шт.
Жарочна шафа 2 шт.
Постачальники продуктів харчування:
ФОП «Коваленко А.М.» (м’ясо яловичини, м’ясо свинини, печінка яловича, філе куряче)
ФОП «Лубенський С.А.» (ковбаса, масло вершкове, яйця, риба с/м, капуста та огіри квашені )
ФОП «Безкоровайна В.О.» (борошно, цукор, крупа гречана. рис, крупа пшенична, пшоно, макарони, олія, соки, паста томатна, повидло)
ТОВ «Бала Л.В.» (хліб)
ФОП «Нікітін С.П» (молоко, сметана, сир кисломолочний, сир твердий)
ФОП «Ведмедь Н.М. » (овочі, фрукти)