Перспективне двотижневе меню

для учнів

на 2018-2019 навчальний рік

  •  

Вівторок

Сніданок на 8 гривень

Сніданок на 14 гривень

Середа

сніданок на 8 гривень

сніданок на 14 гривень

Четвер

сніданок на 8 гривень

сніданок на 14 гривень

Організація харчування учнів та вимоги до постачання продовольчої сировини, продуктів харчування в заклади освіти

Відповідно до наказу МОЗ Украхїни і МОН України від 01.06.2005 №242/329 “Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах”:

Відповідно до пункту 1.4 наказу МОЗ України і МОН України від 15.08.2006 №620/563 “Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах”: заборонено замовляти, приймати та використовувати м’ясо та яйця водоплавної птиці, м’ясні обрізки, субпродукти (діафрагму, кров, легені, нирки, голови тощо), за винятком печінки та язика, а також свинину жирну, свинячі баки, річкову та копчену рибу, гриби, соуси, перець, майонез, вироби у фритюрі, у тому числі чіпси, вироби швидкого приготування, газовані напої, квас, натуральну каву, кремові вироби, вершково-рослинні масла та масла з додаванням будь-якої іншої сировини (риби, морепродуктів тощо). Заборонити використовувати продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти.

Відповідно до СанПиН 42-123-4117-86 “Условия, сроки хранения особо скоропортящихся продуктов”>>

 

Відповідальна особа за організацію харчування учнів заступник  директора  з  НВР  Снігур М.П. (наказ від _20.03.2018__  № _172___)

 

Сестра медичнаВишнякова Л.П.

 

Працівники  харчоблоку:

Здановіч Н.І.                             (кухар);

Бабокало О. М.                         (кухар);

Сергієнко Т.П.                          (кухар);

Нагорна Т.М.               (підсобний робітник);

Красна Л.І.                       (комірник);

Техпрацівники, залучені до роботи в їдальні:

Семенцова Т.І.            (прибиральник службових приміщень);

Придуха В.П.               (прибиральник службових приміщень).

Кількість учнів, які охоплені гарячим харчуванням –670+ 119 (ГПД).

Кількість учнів, які охоплені буфетним харчуванням -335

Із них:

–  467 учнів 1-4 класів,

–  538  учні 5-11 класів,

–  119  учнів групи продовженого дня,

–  62 учнів, батьки яких беруть, брали участь у проведенні АТО,

_ 1     учень, батьки яких загинули в  АТО,

–     учнів, батьки яких є учасниками бойових дій  на території інших держав,

–  0   учнів, батьки яких загинули або отримали тілесні ушкодження під час Революції гідності,

сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,

22  учнів з малозабезпечених сімей,

9   дітей-інвалідів.

4  діти – чорнобильці

 

Кількість учнів, якім організовано дієтичним харчуванням – _11_ (стіл №_5_).

 

Вартість харчування:

сніданок учнів 1-4 класів – 14  грн.

сніданок учнів 5-6 класів – ­­­ 8 грн.

буфетне харчування 7-11 класів – 6 грн.

сніданок учнів пільгових категорій – 14 грн.

обід учнів групи продовженого дня – 14 грн.

обід учнів пільгових категорій – 14 грн.

Електрообладнання харчоблоку:

Холодильні шафи  – 4 шт.

Овочерізка -1 шт.

М’ясорубка – 2 шт.

Тістомісильна машина – 1 шт.

Електрокотел (на160 л ) – 1 шт.

Електороплити – 3 шт. (1 – нова)

Електросковорода  – 1 шт.- нова

Універсальний привід – 1 шт.

  Посудомийна машина – 1 шт.

Жарочна шафа 2 шт.

Постачальники продуктів харчування:

ФОП «Коваленко А.М.» (м’ясо яловичини, м’ясо свинини, печінка яловича, філе куряче)

ФОП «Лубенський С.А.» (ковбаса, масло вершкове, яйця, риба с/м, капуста та огіри квашені )

ФОП «Безкоровайна В.О.» (борошно, цукор, крупа гречана. рис, крупа пшенична, пшоно, макарони, олія, соки, паста томатна, повидло)

ТОВ «Бала Л.В.» (хліб)

ФОП «Нікітін С.П» (молоко, сметана, сир кисломолочний, сир твердий)

ФОП «Ведмедь Н.М. » (овочі, фрукти)