Мастер-клас від старшого викладача кафедри терапії,фармакології і клінічної діагностики та хімії Сумського Національного Аграрного Університету-Швец Ольги Григорівни на тему “Корисна і шкідлива їжа”

    Вона розповіла про те -які ж продукти є найшкідливішими для організму людини?Розповіла про  методи дослідження продуктів:

    1.Органолептичні дослідження-Запах, колір, консистенція, смак

    – Внутрішня будова; 

    – Прозорість; 

    – Співвідношення твердої і рідкої фракцій. 

    2.Лабораторні дослідження

    Мікроскопія, специфічні реакції, якісні та кількісні проби.Ольга Григорівна практично провела дослідження окремих продуктів харчування

    Даний майстер-клас спонукав учнів прискіпливіше ставитися до вибору продуктів харчування і аналізувати своє  щоденне харчування

    Був проведений конкурс серед учнів 5-9 класів “Зоровий сімейний рецепт” діти разом із батьками та вчителями розробляли рецепти здорового харчування. Найкращий рецепт був від родини Чернякових Г.А.