Мастер-клас від старшого викладача кафедри терапії,фармакології і клінічної діагностики та хімії Сумського Національного Аграрного Університету-Швец Ольги Григорівни на тему “Корисна і шкідлива їжа”
Вона розповіла про те -які ж продукти є найшкідливішими для організму людини?Розповіла про методи дослідження продуктів:
1.Органолептичні дослідження-Запах, колір, консистенція, смак
– Внутрішня будова;
– Прозорість;
– Співвідношення твердої і рідкої фракцій.
2.Лабораторні дослідження
Мікроскопія, специфічні реакції, якісні та кількісні проби.Ольга Григорівна практично провела дослідження окремих продуктів харчування
Даний майстер-клас спонукав учнів прискіпливіше ставитися до вибору продуктів харчування і аналізувати своє щоденне харчування
Був проведений конкурс серед учнів 5-9 класів “Зоровий сімейний рецепт” діти разом із батьками та вчителями розробляли рецепти здорового харчування. Найкращий рецепт був від родини Чернякових Г.А.